Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Portfolio

Neem een kijkje in ons

Portfolio

Wilt u ook in ons portfolio gepresenteerd worden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Michael-Boekee

Een betrouwbare webdesigner, het was even zoeken...Tot ik op The Future Design uit kwam! Loutfi heb ik ontmoet in de Vodafone Winkel, waar hij met volle passie en trots over zijn online marketing bureau sprake tijdens zijn bijbaan. Toevallig was ik opzoek naar een webdesigner en online marketeer. De samenwerking verliep soepel en professioneel.

Michael Boekee

-

More2Safety

Ruben-Scholtz-1-oazykljscr1f1pf3ormy4e948fhtr72h0ao7xk3fyo

Goede service, kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs! Loutfi heeft drie concepten voor ons gemaakt, waar wij uit konden kiezen. Het mooie hiervan is, dat wij diverse elementen van de concepten wilde hebben in onze website. Loutfi werkte snel, efficiënt en doelgericht. Wij hebben een fijne samenwerking mogen ervaren met fijne communicatie. Bedankt Loutfi!

Ruben Scholtz

-

AllinSales.nl

de jaarlijkse ledenvergadering van de COV in Mereveld in Utrecht

Loutfi volgt mijn colleges tijdens zijn studie op de hogeschool Windesheim. Loutfi viel snel op binnen de groep en liet al zien wat zijn ambities zijn. Toen hij mij vertelde dat hij websites designed, wist ik meteen dat ik bij het juiste adres was. 

Top service tegen een sterke prijs.

Wouter de Vries

-

dienstenmarketing.nl

Paul Scholtz

The Future Design heeft ons ontzettend goed geholpen met het creëren van onze website. De eigenaar Loutfi, wist in een maand tijd, een prachtige website voor ons te realiseren. 

De communicatie verliep uitstekend en dat kwam voornamelijk omdat wij Loutfi altijd te pakken kregen. Zelfs toen hij op vakantie was! The Future Design, Bedankt!

Paul Scholtz

-

Docenthuren.nl